Onderzoek na aantreffen drie lichamen in woning

dinsdag 1 september 2015

Veghel - De politie is dinsdagmiddag begonnen met een grootschalig onderzoek na de vondst van drie dode lichamen in een woning aan de Fazantendonk in Veghel.

Rond 17.45 uur kreeg de politie een melding dat er in de woning mogelijk iets aan de hand zou zijn. Kort daarna vonden agenten de lichamen van drie personen in het huis. Het gaat om twee volwassenen en een kind. De politie vermoedt dat de slachtoffers familie van elkaar zijn, maar verder onderzoek moet uitwijzen of dit zo is en wat de exacte relatie tussen hen is. Dit omdat de identiteit nog officieel moet worden vastgesteld.

Direct na de vondst begon een uitgebreid onderzoek, waarbij al gauw een verdachte in beeld kwam. Hij werd rond 19.00 uur aangehouden in de omgeving van de woning en wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de dood van de slachtoffers. De politie gaat ervan uit dat er een familierelatie is tussen de verdachte en slachtoffers.

De verdachte wordt op het bureau verhoord en de technische recherche doet in de woning uitgebreid sporenonderzoek. Dat moet meer duidelijkheid geven over de achtergronden.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uden | 112 alarmeringen Uden | Goedkoop Tanken in Uden | Supermarkten in Uden | Weerbericht Uden