Inbrekers slaan dertien maal hun slag

zondag 10 januari 2016

Zeeland - Bij de politie zijn vanaf vrijdag 8 januari jl. dertien woninginbraken en pogingen daartoe gemeld. Wees dus alert en bel bij een verdachte situatie direct 112.

Vrijdagmiddag zijn woninginbraken gemeld door bewoners aan de Bouwluststraat in Aagtekerke, de Roskamstraat in Sint Jansteen, het Schuttershof in Kapelle en de Dokter Schutterstraat in Oosterland. Vrijdagavond is er ingebroken in een woning aan de Oude Rijksweg in Krabbendijke (hiervoor zijn twee mannen aangehouden). 

Zaterdagmiddag zijn inbraken gemeld door bewoners aan de Rijksweg in Kruiningen, de Jos Everaardstraat in Sint Jansteen, de Langeweg in Wilhelminadorp, de J.W. Schuurmanstraat in Domburg en de Lange Blokweg in Zierikzee. Zaterdagavond zijn nog drie inbraken gepleegd in woningen aan de Torenstraat in Westkapelle, de Stekeldijk in Kamerpand en de Pauwhoekstraat in Meliskerke.

De slachtoffers van de inbraken hebben aangifte gedaan. De buit bij deze inbraken bestaat onder meer uit geld, waardepapieren, antiek, elektrische apparatuur en sieraden. Het woninginbrakenteam onderzoekt de inbraken.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Beveilig uw woning tegen inbrekers. Als het veel moeite en tijd kost om binnen te komen, zoekt een dief vaak een ander doelwit. Want één ding heeft een inbreker niet en dat is tijd! Wees bovendien alert en bel bij verdachte situaties 112.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uden | 112 alarmeringen Uden | Goedkoop Tanken in Uden | Supermarkten in Uden | Weerbericht Uden